Image

Young Professionals

Een uniek concept waarbij wij de talenten van jonge professionals combineren met onze resultaatgerichte werkwijze in de organisatie. 

Onze Young Professionals werken vanuit hun thuisteam aan opdrachten en opgaven door de hele organisatie. Dit draagt bij aan de doelstelling van de organisatie om resultaatgericht en opdrachtgericht te werken. Daarnaast brengt het jou veel vrijheid en mogelijkheden in je werk. Jij kunt namelijk jouw eigen werk vormgeven, sterker nog; dit wordt van je verwacht. Jij bent die professional die een ondernemende houding heeft, die de stakeholders in de organisatie als geen ander kent en ontwikkelingen weet te verbinden en te versterken. Met andere woorden: we care, we share, we dare, dat is waar wij voor staan.

Wat doen wij?

Wij verbinden, wij experimenteren en wij reflecteren. Opdrachten waar het team de afgelopen periode succesvolle resultaten in behaald heeft zijn onder andere het inzetten van een Kinderburgemeester, het gebruik van data voor het bieden van sociale hulp of bij het opsporen van fraude. Maar onze Young Professionals zijn ook op het gebied van de Omgevingswet en interne organisatieontwikkelingen actief. 

Vanuit het team zijn wij nauw betrokken bij de maatschappelijke opgaven en vervullen wij verschillende rollen, van projectleider tot adviseur en ondersteuners. In overleg met jouw opdrachtgever concretiseer je de verwachtingen en jouw opdracht en maak je resultaatafspraken. Uiteraard word je hierin begeleid door je teamleider en door jouw collega’s, dat is de toegevoegde waarde van het thuisteam.

Image
Image

Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in ons werk. Niet vanuit de visie dat wij ervaring missen, maar vanuit de overtuiging dat wij willen blijven groeien en ontwikkelen. De maatschappelijke ontwikkelingen gaan razendsnel, daarmee is het noodzaak om ook als professional te blijven ontwikkelen. Dit willen wij onze interne opdrachtgevers ook kunnen blijven garanderen. 

Dus, ben jij bezig met je eerste of tweede carrière-stap, weet jij van aanpakken en ga je uitdagingen niet uit de weg? Werk jij graag vanuit opdrachten en weet jij de opdrachtgever haarfijn uit te leggen wat jij komt brengen en welke resultaten er geleverd worden? Zoek jij voldoening in een grote maatschappelijke bijdrage en wil jij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en die van het Young Professional-team

Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk snel bij onze vacatures.

"Ik werk niet voor niets al zestien jaar bij de gemeente. Hier werk ik aan projecten waar ik trots op ben." [...]

Joey Ververs
Change manager / technisch architect

"Een fijne werkomgeving is voor mij net zo belangrijk als leuk werk.” [...]

Cindy Snijders
Communicatiemedewerker bij Rijnvicus

"Ik krijg hier de vrijheid om mijn eigen keuzes te maken” [...]

Laura da Silva Galinho Anastacio
Young Professional Advies & Ontwikkeling